Lajmet

30 Qershor 2014 Implementimi i Klasifikimit standard të Veprimtarive Ekonomike NACE Rev. 2Bazuar në planin dinamik për implementimin dhe zabtimin e plotë të Rregullores Nr.11/2013 të Qeverisë së Republikës së Kosovës, Agjensioni për Regjistrimin e Bizneseve të Kosovës (ARBK) në  bashëkepunim me Administratën Tatimore të Kosovës (ATK)...

Lexo më shumë

Dokumentet

Të gjithë formularët dhe dokumentet të nevojshme për regjistrimin e biznesit tuaj
Formularët-A
Titulli Madhësia (Kb)
A-1 237.1 KB Shkarko
A-3 241.06 KB Shkarko
A-4 249.67 KB Shkarko
A-5 237.46 KB Shkarko
A-6 258.9 KB Shkarko
A-7 252.21 KB Shkarko
A-8 252.41 KB Shkarko
A-9 252.67 KB Shkarko
A-10 246.21 KB Shkarko
A-2 237.23 KB Shkarko
A-0-Gjuhë Turke 336.79 KB Shkarko
A-0 318.86 KB Shkarko
Formularët-B,D,E
Titulli Madhësia (Kb)
B 264.74 KB Shkarko
D 235.24 KB Shkarko
E 251.79 KB Shkarko
B-Gjuhë turke 286.78 KB Shkarko
C 432.72 KB Shkarko
Kodet e aktiviteteve
Titulli Madhësia (Kb)
Anglisht NACE 2 321.96 KB Shkarko
Serbe NACE 2 331.81 KB Shkarko
Shqip NACE 2 325.99 KB Shkarko
Shiko të gjitha dokumentet

Historiku

Agjencia e Regjistrimit të Bizneseve vepron në kuadër të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë që është institucion i vetëm përgjegjës për regjistrimin  e bizneseve të Kosovës.

 

ARBK është institucion i orientuar drejtë  zhvillimit që ofron arritjen e efikasitetit më të madhë , me një cilësi të lartë  për të gjithë operatorët ekonomik  që operojn në Kosovë.

 

Fokusi ynë është krijimi i një imazhi ndihmës për  procedurat administrative të regjistrimit  në...

Lexo më shumë
ARBK vazhdon të jetë pranë biznesit me cilësi, shërbim dhe shpejtësi

" sepse ne jemi fillimi i mbarë për biznesin ! "